Zichtbaar zijn in print en online

 

Zichtbaar zijn in het magazine
Van alle Nederlanders leest 80% regelmatig een magazine (ruim 11,4 miljoen mensen). Gemiddeld besteden Nederlanders er 93 minuten per week aan, 61 minuten in print en 32 minuten digitaal.* Springlevend024 sluit aan bij de behoeftes van 50-plussers die bewuste keuzes maken. Positief en inspirerend, voor en over mensen in misschien wel de beste helft van hun leven! Het gemiddelde bereik is 75.000 potentiële klanten. Springlevend024 wordt huis-aan-huis verspreid, maar wordt ook verspreid via bibliotheken en supermarkten. Kijk hier voor de afhaalpunten.

* Bron: NOM Print & Doelgroep Monitor Gfk Trends in digitale media

The Story Of
Wie ben je als ondernemer? Waarom moeten klanten bij jou zijn? Wat maakt jouw bedrijf uniek? Wat is het verhaal erachter? Geef potentiële klanten de kans je te leren kennen, win vertrouwen en de eerste stap naar een klantrelatie is gezet.

 

In The Story Of vertel jij jouw eigen unieke verhaal waarmee jij een onuitwisbare indruk achterlaat. Handig voor jou: je mag het verhaal (evt aangepast) gebruiken voor je eigen website of nieuwsbrief!

Aangeboden door

Wil je iets kwijt aan alle 50-plussers in Nijmegen en omgeving? Laat een van onze journalisten er een kort artikel over schrijven en zet jouw bedrijf in de etalage! Wil je er een foto of illustratie bij? Regelen we voor je! Vertel een kort of langer verhaal dat relevant is voor jouw doelgroep en past bij je bedrijf.

 

Hulp nodig? Onze content marketing specialist denkt graag met je mee over waardevolle inhoud die jouw klanten raakt.

Advertentie plaatsen
Natuurlijk kun je ook een mooie advertentie in Springlevend024 laten plaatsen. Onze vormgevers kunnen deze eventueel voor je maken. Kijk voor de tarieven in onze tariefkaart, of neem direct op met Gert Verberk.

Zichtbaar zijn op de website
Blijf het hele jaar door in contact met onze doelgroep, jouw klanten. Wij bieden je als ondernemer naast ons magazine ook online aandacht op onze website en Facebookpagina. Profiteer van ons online bereik in de regio 024 en ga via onze community het gesprek aan met 50-plussers. Je advertentie plaatsen we als banner met een link door, afgewisseld met redactionele content. Wij zorgen ervoor dat jij niet uit het zicht verdwijnt!

 

Gratis premium account t.w.v. € 450!
Wil je een stap verdergaan? Onze vaste adverteerders, minimaal 3 x ¼ pagina op jaarbasis kunnen gratis gebruik maken van premium account. Hiermee krijg je een jaar lang exclusief toegang tot de website van Springlevend024. Blijf in contact met je (potentiële) klanten en publiceer jouw nieuwtjes, foto’s en video’s voor nog meer aandacht. Alle content wordt door onze redactie vooraf gescreend en professioneel geredigeerd.

LEES SPRINGLEVEND024 ONLINE!