Sanadome focust op vitaliteit

Sanadome focust op vitaliteit

Sanadome en Sanasport Health Club verleggen steeds meer de focus van sport en ontspanning naar vitaliteit. Waar Sanadome gasten een moment van ontspanning biedt, biedt Sanasport Health Club sinds 2014 fitness aan onder begeleiding van deskundige fitnessinstructeurs en fysiotherapeuten. In de loop der jaren zijn daar verschillende activiteiten op het gebied van vitaliteit bijgekomen, zoals voedingstrajecten, samenwerking met sportartsen en workshops valpreventie. In september start Sanasport met een nieuwe Healthy Lifestyle cursus, waarbij naast bewegen nauwkeurig wordt gekeken naar het eetpatroon.

“De verschuiving van sport naar vitaliteit is een logisch gevolg van de vraag uit de markt”, aldus Clubmanager Joost Joosten. “Mensen worden zich steeds bewuster van hun leefstijl en begrijpen dat gezondheid niet alleen afhankelijk is van het aantal keren dat je per week sport. Sanasport Health Club bevindt zich in Sanadome wat ook perfect past bij ons uitgangspunt om breder te kijken dan alleen sport. Ontspanning is ook een belangrijk aspect als het gaat om vitaal ouder worden.”

Zaterdag 8 september: open dag
Sanasport Health Club organiseert op zaterdag 8 september een open dag voor iedereen die vitaal wil blijven of dat wil worden. Bezoekers kunnen die dag gratis deelnemen aan workshops en verschillende sporten uitproberen.LEES SPRINGLEVEND024 ONLINE!