De Nikki Amsterdam

De Nikki Amsterdam

De Niki Amsterdam is alles wat het moet zijn op de mooie momenten in het leven. De Nikki Amsterdam biedt namelijk 3 functionaliteiten aan – lamp, speaker en (wijn)koeler en past dus op ieder feestje of boottripje. Je kunt hem natuurlijk ook gezellig in de tuin zetten op een zomerse avond.

Mogelijkheden Nikki Amsterdam 
De Niki Amsterdam is voorzien van een ingebouwde Bluetooth speaker die makkelijk te koppelen is met je smartphone of een ander device. Zo kun je dus heerlijk naar je eigen playlist luisteren, overal, waar jij wilt. De waterdichte ruimte in het midden van de lamp biedt de mogelijkheid om je drankjes te koelen door middel van ijs. Ook zit er een zeer aangename lamp in, warm en zacht led licht. Er is genoeg batterij om 5 uur lang muziek te luisteren en de lamp aan te zetten. Luister je liever even geen muziek maar wil je wel de lamp gebruiken dan heeft hij genoeg batterij voor 12 uur!

Interieur 
Stel je eens voor… achter in de tuin, op je terras, in de keuken, mee ’t park in, op je boot… de mogelijkheden zijn eindeloos. Als vaas is het een mooi stuk voor in het interieur. Wordt het wat donkerder dan zet je de zachte lamp aan en heb je een mooie sfeerlamp in huis.LEES SPRINGLEVEND024 ONLINE!