Al varend meer leren over fotografie en architectuur

Al varend meer leren over fotografie en architectuur bij SijFa Cruises

De rederij SijFa Cruises staat bekend om haar luxe vaarvakanties over de Europese rivieren, maar dit jaar is er een nieuw soort riviercruise aan het reisaanbod toegevoegd: de themareis ‘Met de camera de rivier op in combinatie met kunst en architectuur’. Een workshopweekend waarbij u professionele foto’s leert maken en lezingen krijgt over kunst en architectuur door de jaren heen.

Behalve riviercruises organiseren voor internationaal publiek komt SijFa Cruises dit jaar met een thema gerelateerde cruise. “Onze schepen dienen als een perfecte locatie voor workshops, lezingen, maar ook voor bedrijfsuitjes en borrels”, vertelt Hans Jansen, Sales & Marketing Manager van SijFa Cruises.

Tijdens de themareis ‘Met de camera de rivier op’ vaart het schip de MS Carmen van Nijmegen naar Dordrecht en Rotterdam. In deze steden worden de fotografiekunsten van de gasten op de proef gesteld door uitdagende foto opdrachten. Daarnaast wordt er een bezoekje gebracht aan de Kubus woningen van Piet Blom, de gigantische Markthal en wordt het Boymans van Beuningen museum bezichtigd voor ‘een reis door de kunst’.

Behalve veel gezelligheid aan boord zullen de gasten ook culinair verwend worden met een heerlijk ontbijt, lunch en diner. Ervaar dit workshopweekend vol leerplezier met uw eigen digitale camera aan boord van SijFa Cruises.LEES SPRINGLEVEND024 ONLINE!